Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Unlike:U

31/10/2016 / Sophie Daniels

#PREMIERE: I Can't & Minus7 - Replicate (+remixes)

Dit zijn twee producers die je goed in het oog moet houden. Beiden hebben ze resident spots op Pleasure en zijn ze op zijn minst enorm productief te noemen. Ook Goldfox is fan, hij draaide in zijn Studio Brussel shows al meerdere malen nummers van de jongens en ook hun nieuwe EP was zaterdagnacht op de radio te horen.

De EP komt uit op Unlike:U, een label dat opgericht werd door I Can't zelf. De Replicate EP bestaat uit één originele track van I Can't en Minus7 zelf, aangevuld met maar liefst zeven remixes van Ortin Cam, Linear Straight, Bons & Lawish, HNDRK, Matt Krank, Anker en Phail53.

De nummers zijn te verkrijgen volgens het Pay what you want-principe. Je kan ze gratis downloaden of er eender welk bedrag voor betalen via Bandcamp. De EP komt pas op 12 november uit, maar wij kregen het voorrecht al drie nummers exclusief met jullie te delen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête