Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Lando Riské

02/08/2023 / Evelyne Vanherf

Lando Riské brengt nieuwe release Your Soul Is Mine

Een staaltje hard techno om 's morgens mee wakker te worden.

Lando Riské is een opkomende techno DJ en producer gevestigd in Antwerpen, België. Lando is sinds zijn zestiende actief als kunstenaar en won vorig jaar nog onze DJ contest van What Happens. Door middel van fotografie, video's en optredens versterkte Lando zijn liefde voor kunst. Als dj staat hij bekend om zijn eclectische mixen die verschillende subgenres van techno samensmelten, zoals acid, industrial en zelfs hard trance. Hiermee wist hij reeds een plekje te bemachtigen in de Rumba, Labyrinth Club en Club Vaag. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Lando Riské
©

Lando Riské

Vandaag levert Lando een nieuwe release aan de wereld 'Your Soul Is Mine'. Een sterk staaltje hard techno waarmee je perfect aan de dag kan beginnen (voor zij die graag wakker worden met hard techno). De EP bevat 3 tracks: 'Your Soul Is Mine', 'Feel Again' en 'Danger'. Het geluid van Lando is het best te omschrijven als keihard en agressief, just how it should be. Deze 3 tracks geven perfect de stijl van Lando weer, energiek, met als doel het publiek mee te nemen op een sonische rit vol verschillende stemmingen en emoties. 

De release komt uit op het label DSR Digital, een Hongaars platform dat werd opgestart door David Temessi en als doel heeft om samenwerkingen aan te gaan met gelijkgestemde, grensverleggende artiesten.

Beluister de 3 tracks via snippets op Beatport

Tracklist

  1. Your Soul Is Mine
  2. Feel Again
  3. Danger
Kopfoto: ©

Lando Riské

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête