Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Electric Rescue

26/02/2017 / Sophie Daniels

Skryptöm is 10 jaar en viert dat met tracks van oa Laurent Garnier, Zadig en Johannes Heil

Skryptöm viert dit jaar haar tienjarig jubileum en doet dat in stijl. Het Parijse technolabel werd in 2007 opgericht door Electric Rescue en houdt zo'n zes keer per jaar halt in de befaamde Rex Club. Releases van onder andere Laurant Garnier werden grotendeels dankzij Skryptöm met de paplepel ingegoten op een manier die geen enkel ander collectief had kunnen doen.

Electric Rescue, in het echte leven bekend als Antoine Husson, zit al meer dan twintig jaar in het wereldje. Samen met Traumer en Maxime Dangles vormt hij het in 2014 opgerichte Möd3rn. Onder zijn eigen naam releasete hij al op labels als Cocoon, SCI+TEC, Sleaze Records en Soma Records.

Skryptöm kreeg de afgelopen tien jaar veel lof vanuit de technowereld toegezwaaid en heeft een neus voor strak gecureerde nieuwe muziek. En dat bewijzen ze met deze compilatie. De productie van de veertien lange tracks op dit mix is fenomenaal. Diep, weemoedig en ongemeen energiek. Een iconische langspeler waarvan de tracks van Truncate en Johannes Heil er met kop en schouders bovenuit steken.

De release staat gepland voor april.

Tracklist

01. Laurent Garnier - Electric Djedi Disco Biscuit
02. Inigo Kennedy - Placation
03. Wlderz - Everything
04. Truncate - Ideas
05. Maxime Dangles - Our Own Choices
06. Kmyle - Athmos
07. Scan X - Stage Ready
08. Zadig - The Hadron’s Trail
09. Leghau - Timeless
10. Paul Nazca - Neuk
11. Roman Poncet - Caje
12. Johannes Heil - Obfuscator
13. Moteka - Asketyll
14. Electric Rescue - Together