Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

23/11/2016 / Sophie Daniels

#WEDSTRIJD: Ga naar o.a. Cassius, Dusky en Etienne de Crécy in de AB met je dansmaatje!

Sinds december 2015 is AB een een elektronisch minifestival rijker: Neon. Voor één avond wordt de beroemde AB omgetoverd tot een klein dansparadijs.

Vorig jaar kwamen onder andere Martin Solveig en The Magician af, dit jaar is het de beurt aan een nieuw arsenaal internationaal en nationaal talent. In de AB Mainhall staan headliners als Cassius, Claptone, Dusky en Etienne de Crécy achter de decks. De AB Club wordt voor één avond omgetoverd tot Jupiler Club hosted by Moodfamily. Zij nodigen Johannes Brecht, Stavroz, KooDoo, AMyn slow & Harted live uit.

Het feestje gaat door op vrijdag 16 december en tickets kosten 23 euro. Wil je gratis gaan? Doe dan mee aan onze wedstrijd!

#WIN
Je kan een duoticket winnen door #whathappensatneon te mailen naar hello@whathappens.be

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête