Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
C12

11/02/2021 / Sophie Daniels

Terug clubben dankzij C12 en Kiosk Radio

Virtueel dan toch.

Vanaf 13 februari kan je elke zaterdagavond virtueel clubben. Hoe dat in zijn werk gaat? Heel simpel eigenlijk. C12, de bekende club onder het Brusselse Centrale Station en Kiosk Radio, de bekende kiosk op het Paleizenplein in Brussel, openen een virtuele club.

Toegankelijk voor iedereen met een goeie internetverbinding, kan je van middernacht tot 4 uur 's nachts terecht op de website van Kiosk Radio om toe te treden tot de virtuele nachtclub. Hoe het er visueel uit ziet, is nog af te wachten. Maar dat ze het er levensecht willen laten uitzien staat vast. Zo vroegen ze de artiesten op een set op te nemen (alsof ze 's nachts in de club stonden) en tonen ze video footage van de club. Dit is het dichtste dat je de komende maanden nog bij een clubervaring gaat komen.

Het programma

Het programma is bekend gemaakt tot 13 maart, dé dag dat België in lockdown ging en er geen clubs meer open mochten. De eerste avond gaat van start met dj sets van Mandana, Issa Maiga, Karla Bohm en Kappen. De week erna leveren A.Brehme, Phanom, Lunar Convoy, Phanom en Thomas Hayes stomende technosets af.

Hier vind je de hele line-up:

13 februari: Mandana, Issa Maiga, Karla Bohm, Kappen
20 februari: A.Brehme, Phanom, Lunar Convoy, Phanom, Thomas Hayes
27 februari: Lawrence Le Doux, Lola Haro, Cleveland, Chris Ferreira
6 maart: Queer Future Club
13 maart: Cabasa, Tonlistina, Placid One, Nidrev

Meer info vind je op C12 en Kiosk Radio.