Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Rave Rebels

25/07/2019 / Sophie Daniels

Rave Rebels: het nieuwste concept van Kompass en Fuse

Het feestje gaat door op 12 oktober in Paleis 12.

12 uur raven op een line-up gecureerd door Kompass en Fuse. Veel kan er dan niet mislopen. Bereid je voor op rafelige techno in de breedste zin van het woord. Of zoals ze het zelf verwoorden: "Een feest voor gelijkgestemde mensen, ongeacht hun verschillen, die de nacht weg dansen en een betere wereld opzoeken. "

Eerste headliner
De eerste headliner werd zopas bekend gemaakt en gaat schuil onder de naam Solomun. Mladem Solomun werd 44 jaar geleden geboren in Travnik, Bosnië-Herzegovina, maar groeide op in de Duitse continenten, in Hamburg. Ooit bouwvakker voor het bedrijf van zijn vader, daarna actief als cinematograaf in de afdeling van de kortfilm en nu een van de belangrijkste figuren in de house scene van Europa.

Hij maakte ooit een remix die zowel op dansvloer als radio een onontkoombare hit werd, heeft zijn eigen deep/techhouselabel Diynamic en een bijbehorend rondreizend festival (ook in Amsterdam), maar meer nog dan dat staat hij bekend als de ultieme afterkoning. Er staat een schat aan filmpjes op YouTube waarin is te zien hoe hij alsmaar doordraait in villa’s in Ibiza (dit is de leukste) terwijl de zon al lang weer op is.

Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 30 juli. Volgende week wordt de volledige line-up bekend gemaakt.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête