Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

08/07/2018 / Victor De Smet

Paradise City dag 3: Koze verklaart de zomer officieel voor geopend

Onze derde dag in het paradijs was er één gedomineerd door het programma dat Club Silo voor ons klaarstoomde. Studio Barnhus, DJ Koze en als kers op de taart Laurent Garnier: een line-up om u te zeggen.

Onze dag startte toch aan Nico Morano’s stage. Daar bracht Stavroz ons door het heetst van de dag met een drie-uur durende set die ons even in Ibiza deed wanen. Onder andere Perron 11 van hun nieuwe EP passeerde de revue. Een ideale set om de middag door te komen, al was het natuurlijk wel spijtig dat dit geen live-optreden was, want dat is wat Stavroz net zo uniek maakt.



De rest van de dag was ’t dus aan de Silo-stage te doen. Daar begonnen we met de muzikale genieën van het Zweedse label Studio Barnhus: Axel Boman, Kornel Kovacs en Petter Nordkvist (en één cimbaal). Dat de drie samen achter de decks staan, gebeurt niet iedere dag. Het werd een zomers full house-setje dat het publiek duidelijk kon bekoren. Het trio amuseerde zich goed en dat straalde positief af op het publiek. Het hoogtepunt? Handjes in de lucht met de Rave Yard mix van Gypsy Woman.



Erna was het aan Duitse baas DJ Koze. Hij transformeerde makkelijk van zonnige house met veel tribal invloeden naar steviger werk. Koze had duidelijk in zijn hoofd dat hij de decks doorgaf aan Laurent Garnier. Het hoogtepunt? Pick Up natuurlijk, grote kanshebber voor dé zomerhit van 2018.



Closing duty was voor levende legende Laurent Garnier. Initieel was zijn set nogal teleurstellend: de makkelijke diepe, atmosferische techno kon ons niet altijd even goed entertainen. De laatste drie kwartier daarentegen gingen alle remmen los en was het tijd voor de Laurent Garnier waar iedereen op wachtte. Op de tonen van Age of Love en Crispy Bacon konden we onze dag in schoonheid afsluiten.