Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Inigo Kennedy

31/05/2016 / Sophie Daniels

Inigo Kennedy keert terug naar Token met nieuwe EP

Asymmetric Records-eigenaar Inigo Kennedy is met bijna honderd glasheldere technoreleases in de laatste paar jaar een bezig baasje te noemen. Een producer met de Midas-touch, die aan de lopende band monsterreleases uitbrengt op labels als ZET, ergonomix, Red Steal en niet te vergeten Token Records.

Kennedy zit al sinds het begin van Token bij het label en zette er ook zijn naam onder de eerste release. Zijn LP Vaudeville kwam uit in 2014 en ook deze NGC EP gaat verder met het thema dat afkomstig is van het laatste nummer op die LP. Het eerste nummer Blinking Eye is wat rustiger, melodischer ook. Cat's Eye gaat op da élan verder. Twee subtiele nummers met een gebroken beat, niets meer, niets minder.

De EP komt op 24 juni uit in een limited edition van 300 vinyls.

Tracklist


A - NGC6826 (Blinking Eye)
AA - NGC6543 (Cat's Eye)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête