Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

16/11/2016 / Sophie Daniels

Belgisch duo GoldFFinch zorgt voor tweede EP van Fuse

Na de eerste EP van Psyk, worden de heren van GoldFFinch nu opgetrommeld om de tweede release van het Fuse label van muziek te voorzien. Met releases op onder andere Innervisions, Turbo, Dirtybird en Numbers, heeft het Belgische duo al heel wat internationale watertjes doorzwommen. Handelsmerk zijn de stotterende vocale samples, funky ritmes en diepe grooves rond warm gewalste bassen. 

Trippy techno is het credo bij deze Nova EP, waarbij Everything is Fine heel fijn in de oren klinkt. Maar ook Hibernate is er eentje om op repeat te laten staan. 

Ook in de Fuse wordt de nieuwe EP met een feestje gevierd. GoldFFinch nodigt zaterdag Âme, Alex.Do en Deg uit in de eerste room, de tweede is gereserveerd voor de mannen van het Brusselse Eating Records, die op hun beurt Iovan Iorgovan, Gilles, DJ WHOO en Pierre op de affiche zetten. 

De Duitser Henning Baer mag het jaar afsluiten met een EP op Fuse Music in december.

Tracklist

A1: Nova 
A2: To Die Peacefully 
B1: Hibernation 
B2: Everything is Fine

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête