Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
BunkTEK

31/07/2017 / Sophie Daniels

Materia neemt BunkTEK over (+jij kan hier gratis naartoe!)

De bunkTEK parties zijn al jaren een vaste waarde in de Vlaams Brabantse zomerkalender en streven steeds naar een innovatieve line-up. Dit jaar wordt de muziek geserveerd door onze Belgische trots Marco Bailey, die er met zijn Materia concept halt houdt.

Het weekend wordt afgetrapt met een ijzersterke affiche. Joyhauser zorgt voor de warm-up en vat aan om 16 uur. Amelie Lens, Tom Hades en natuurlijk Marco Bailey vervoegen de Belgische delegatie.

Psyk, geliefd door connaisseurs, zakt ook af voor een nachtelijke zweetsessie. Met indrukwekkende releases op toonaangevende labels als Luke Slater's Mote Evolver, Adam Beyer's Drumcode, Len Faki's Figure en zijn zeer succesvolle eigen label Non-Series kwamen zijn tracks voorbij in vrijwel elke set van techno dj's die er toe doen in de hedendaagse techno-scene.

Ben Sims en James Ruskin, beiden een belangrijke spil in de scene van Groot-Brittanië, worden ook opgetrommeld. James Ruskin is bekend om nummers zoals Solution en Slit en zijn remixes van nummers gemaakt door Marcel Dettman en Sigha. Ben Sims wordt dan weer geroemd door zijn energieke sets en is al sinds jaar en dag vaste kost bij alle grote podia en festivals, waaronder natuurlijk Awakenings.

Heb je na al deze lovende woorden zin om je vrijdag uit te leven op bunkTEK? Dan kan je via ons een duoticket strikken. Stuur een mailtje met #whathappensatbunktek naar hello@whathappens.be en dan kiezen wij de winnaar.

https://www.youtube.com/watch?v=xZWLVFHCwl0

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête