Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

30/01/2019 / Sophie Daniels

De line-up voor Garnizoen 2019 is bekend

Na een uitverkochte eerste editie keert Garnizoen terug naar de Citadel in Diest op paaszondag 21 april 2019.


Binnenkort klinkt in de oude militaire citadel weer volop harde techno- en housemuziek. Vorig jaar was het kleine broertje van Pukkelpop in een mum van tijd uitverkocht en stonden artiesten als Joyhauser, Haeken en Sam Paganini op de rol.

Voor liefhebbers van een ‘donkere sound’ draait onder meer ons meest gewaardeerde exportproduct Amelie Lens. Ze staat elk weekend achter minstens 3 verschillende draaitafels in evenveel steden, heeft haar eigen succesvolle label LENSKE en is razend populair. Ze staat dit jaar zelfs, samen met Charlotte de Witte, geboekt op het Amerikaanse Coachella Festival. Ook de Berlijnse producer Rødhåd is al jaren lang de vaandeldrager van duistere, krachtige en melancholische muziek. Zowel live als met zijn label Dystopian. Zijn sets vermengen harmonieus dub, house en looptechno en maakten hem tot resident van Berghain.

Zij worden bijgestaan door onze Belgische trotsen Klaps, Cellini en Linear Straight. Die laatste doet het trouwens heel goed en heeft zonet nog een EP getekend op Dynamic Reflection.

House wordt gebracht door Bjeor die rug aan rug staat bij Innervisions, David Vunk en San Soda. Lokaal talent hengelen ze binnen met Pandes, Beanz en Bearsøme.

De ticketverkoop start op 1 februari, een ticket kost 25 euro.