Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Palms Trax

26/10/2017 / Sophie Daniels

Kowboys and Indians pres. Palms Trax: een housey Halloween in 't Gentse

Wie aan Halloween denkt, denkt al vlug aan lange duistere nachten vol zombies en vampieren. Wel, in Kompass hebben ze dat gevoel ook. Daarom organiseren ze samen met Kowboys and Indians, net zoals vorig jaar met Perc & Truss, een Halloween-feest voor de househeksen en technotarantula's.

De oppergriezels van het feest zijn deze keer geen huiveringwekkende technogiganten, maar wel bloeddorstige house artiesten. Niemand minder dan Palms Trax, DJ Boring en Lebowskick staan op de fijn geselecteerde line-up. Kwalitatieve house om je knikkende knieën los te schudden.

Daarnaast spelen lokale Belgische techno-monsters die Kompass ongetwijfeld van de meest gruwelijk duistere beats zullen voorzien. Kompass-vrienden FOUNDRY, Trish Van Eynde, TWAN, LeNa, SWART en - de pas aangekondigde- Iris Menza zullen Kompass omtoveren tot een ware thriller.

Om de 80's en 90's feeling wat extra te benadrukken, hebben de organisatoren het geweldige idee om een Roller Disco te organiseren. Meer info vind je via de de eventpagina.

Wij geven je alvast de platen mee die je zeker en vast eens moet beluisteren voor je met je dans- en griezelmaatjes naar Kowboys and Indians afzakt.
Palms Trax - Honey LemonginaDJ Boring - Different Dates (kijk ook zeker naar de retro nineties video)Lebowskick - Dude LifeAfspraak op dinsdag 31 oktober in Kompass Klub.

Tickets zijn nog verkrijgbaar: hier zo!

Foto door Camille Blake