Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema outdoor 2017

30/05/2017 / Raisa Moureau

10 artiesten die je moet zien op Extrema Outdoor

Al meer dan een jaar zijn we erop aan het wachten en nu is het EIN-DE-LIJK zover: Extrema Outdoor Belgium strijkt weer neer aan de Plas van Houthalen-Helchteren. Elk jaar brengen ze de crème de la crème van de scene naar Limburg en dat is dit jaar niet anders. Zoooo veel artiesten, zooooo veel keuze. Maar wie moet je nu écht gaan bewonderen? Wij lichten 10 artiesten uit die je zeker niet mag missen.

Vrijdag - 2 juni

 

Dany Rodriguez


Hij zit al meer dan 20 jaar in de scene en is bezieler van heel wat feestconcepten in Luik waaronder Link Festival en La Techno. Deze Belg heeft Spaans bloed door zijn aderen lopen en dat temperament hoor je ook terug in zijn sets. Zijn trackkeuze is opzwepend en vraagt om mucho bailar. Dany werkte al samen met artiesten als The Advent, Mark Broom, James Ruskin, Joey Beltram, Ben Sims, Space Dj’z en Marco Bailey. Reden genoeg dus om deze kerel achter de draaitafels te spotten.

 

 

Joyhauser


Floorfiller heeft op vrijdag zijn eigen stage kunnen veroveren. Wie je daar zeker moet gaan checken? De jongens van Joyhauser. Een duo dat van wanten weet en het publiek weet te bespelen met hun technodeuntjes. Joyhauser maakte een fantastische evolutie door en ze weten hun eigen stempel door te drukken in hun sets. We kunnen het moeilijk uitleggen maar ze hebben een soort van 'je ne sais quoi'.

Joyhauser at Ampere

Ampere was on power!

Posted by Joyhauser on Saturday, January 28, 2017

 

 

Gaiser


Als je 'm nog niet gespot hebt, doe het dan nu. Gaiser staat vrijdag ook op de Floorfiller stage. Atmospheric bass-line driven techno dat is wat je mag verwachten van Jon. Hij is een goede copain van Richie Hawtin en daardoor zie je zijn werk ook vooral op Minus verschijnen.

 

 

Zaterdag - 3 juni

 

 

Recondite


Als er één iemand is die je zaterdag aan het werk moet zien, dan is het wel Recondite. Deze Duitse tovenaar brengt je met zijn live-act naar hogere sferen, en dat is nog lichtjes uitgedrukt. Recondite heeft een unieke, herkenbare sound en speelt met zo veel finesse - het is iets uniek. Zet deze jongen dus maar op je nummer 1 to do voor zaterdag 3 juni. Zo zag het er vorig jaar uit:

 

 

Chris Liebing


Als je houdt van reteharde techno met een vleugje emotie, dan moet je Chris Liebing uitchecken aan de Feestgedruis stage. Dit is gewoon techno van het hoogste niveau. Meer woorden moeten we daar niet aan vuil maken. Ohja, check ook even naar hoe graag deze man zijn job doet, zo veel liefde.

 

 

Giorgia Angiuli


Oké, gewoon super om te zien hoe Giorgia haar sound samenstelt. Van creativiteit gesproken... Eigen vocals, een bassgitaar erbij, saxofoontje en nog wat vreemd speelgoed. Jep deze madam is een ware muzikante. En ze kan er wat van.

 

 

Amelie Lens


Amelie Lens is gewoon een topwijf. De evolutie die zij heeft doorgemaakt is op z'n minst gezegd bewonderenswaardig te noemen. Vorig jaar tekende ze nog maar net bij Second State en een jaar later brengt ze haar eerste release uit op Drumcode. Met Amelie achter de knoppen weet je dat het van boenke boenke is. Terwijl ze snoeiharde techno door de speakers knalt, doet ze zelf haar aerobics van de dag achter de booth. Allen daarheen!

 

 

Zondag - 4 juni

 

 

Stephan Bodzin


Nog zo'n strakke liveset die je niet mag missen. Stephan Bodzin gaat helemaal op in zijn set, prachtig om te zien. De sound die deze Duitser creëert, neemt je mee op een experimentele trip. Melodieuze techno die in je hoofd blijft hangen. Heerlijk.

 

 

Trish van Eynde


Meer dan 20 jaar geleden was ze al resident in Fuse en in 1995 draaide ze op de allereerste I Love Techno samen met Jeff Mills, Richie Hawtin en Daft Punk. Een straffe madam die met haar muziek een verhaal brengt én één van de eerste leading ladies in de techno scene. De energie die Trish uitstraalt tijdens haar set, die is gewoon besmettelijk. Ze draait met pure passie en we zijn er zeker van dat dat niet anders zal zijn op Extrema Outdoor.

What Happens invites TRISH VAN EYNDE & LINEAR STRAIGHT (live)

Ready for our new exciting collab? What Happens invites Trish Van Eynde & Linear Straight (live) for a pumping Techno-stream! Subscribe here!

Posted by PowerBox Official on Wednesday, March 8, 2017

 

 

Kobosil


Iedereen die hem een tijdje geleden, net zoals ons, aan het werk zag in Labyrinth Club, weet dat deze jongen de next big thing is. Als Kobosil achter de draaitafels staan mag je een stevige portie beukwerk verwachten. Energieke techno met hier en daar een vleugje acid en industrial is zijn handelsmerk. Jup, Kobosil tovert die Extrema-wei sowieso om tot een Berghain open air.

Foto door WOUTER MAECKELBERGHE