Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork  van ABOVE THE CLOUDS, in opdracht van Wolkvolk

14/02/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

WOLKVOLK en DADA brengen een mooie line-up naar de Minus One

Op 16 februari mag je je verwachten aan grooving techno tot oldschool gabber

WOLKVOLK ontstond in een groep vrienden die een passie heeft voor, je raadt het nooit, wolken en een gemeenschappelijke interesse in elektronische muziek bezit. Samen kregen ze het idee om een feest te organiseren in de Gentse Minus One, dat hun twee grote liefdes in één narratief steekt. Daarvoor klopten ze aan bij DADA, een avondschool met studenten die allerhande creatieve projecten uitvoeren en workshops houden. 

De rave zelf wordt ook ondersteund door Kritiek Soundsystem, die ongetwijfeld voor een intense soundervaring zullen zorgen. Bovendien staat er heel wat lokaal talent op de affiche. De avond wordt ingezet door Arno Molenschot, die enkele maanden terug nog bij ons achter de decks stond. Als één van de winnaars van 45toeren, de prestigieuze dj contest van Het Depot, zal hij je beslist betoveren met zijn mental grooving techno. Enkele andere highlights van de avond zijn Helena Lauwaert en KRANKEN. Kortom, een hoogkwalitatief feest om het weekend lekker vroeg in te zetten.

En dat kan misschien zelfs gratis! Hou onze Instagrampagina in de gaten want daar kan je 1 duoticket winnen voor deze fantastische avond.

Kopfoto: © Wolkvolk

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête