Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Where House

04/11/2021 / Sophie Daniels

Where House plant nieuwe editie in Trix

Het event gaat door op 26 december

Het populaire technofeest Where House komt terug naar waar het allemaal begon: Antwerpen. Eind 2016 ging het concept voor een lang avontuur richting Gent nadat evenementenhal Petrol de deuren sloot. Tussendoor organiseerden ze nog feesten in Ampere en Het Bos

Nu keren ze terug naar hun thuisstad. Meer nog: ze gaan een samenwerking aan met het evenementencentrum Trix. "Er is besloten om samen te werken met Trix, omdat ze hard aan het werken zijn aan een nightlife verhaal naast hun reguliere brede werking", aldus Where House-founder Tim Vandewalle.

Op 26 december staat hun nieuwste event gepland. "We starten in eerste instantie in de club boven, met een beperkte capaciteit, maar naar ons gevoel een ideale plek voor een nieuwe start, met een lage plafond en een waanzinnige soundsystem. De beperkte capaciteit geeft ons ook meer ruimte om minder grote namen te boeken, zonder af te doen aan kwaliteit. Gezelligheid troef." En wie Where House kent, weet dat ze een neus hebben voor nieuw opkomend talent. Ze zetten artiesten als Ansome, UVB en Sleeparchive op de kaart nog voor iemand er ooit van gehoord had.

Voor deze editie zetten ze in op Alex Ranzino, new kid on the block bij onze Noorderburen en de favoriete deejay van TAFKAMP. Verwacht je aan powerhouse, booty bangers, electro stompers en zuur snoep. Nog op de rol staat de Gentse legende Omegahardkore die een liveset zal spelen. Bezielers Bollaert & Waldorf nemen de openingsset voor hun rekening, Hard Harder Hardst resident Volunt Barbati werd ook nog toegevoegd aan de affiche.

Info

Het evenement gaat door op 26 december in de Trix in Antwerpen. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Meer info vind je op hun Facebook-event.