Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Extrema Noir 2022, gemaakt door Sam Ramaekers, in opdracht van Extrema Outdoor

06/09/2023 / Sophie Daniels , Dieter Holvoet

Deze artiesten zie je dit jaar op Extrema Noir

De organisatie mikt op 17.500 bezoekers.

Het kleine broertje - dat intussen al niet meer zo klein is - van Extrema Outdoor trekt dit jaar weer alle registers open. Op 16 december palmen ze de Trixxo Arena in met een heleboel spannende namen en net zoals vorig jaar een uitmuntende productie.

Vorige editie was een huzarenstukje qua techniek. Dit jaar gaan ze nog wat stappen verder, maar veel verdere info konden we nog niet lospeuteren. Kwestie van het zelf te gaan bewonderen op 16 december.

(lees verder onder de foto's)

Foto  van Extrema Noir 2022, gemaakt door Max Kneefel, in opdracht van Extrema Outdoor
© Max Kneefel
Foto  van Extrema Noir 2022, gemaakt door Sam Ramaekers, in opdracht van Extrema Outdoor
© Sam Ramaekers

Qua lineup presenteren ze namen als opkomend talent OGUZ (die ook op 22 september in de Labyrinth staat en het spel op 2 uur uitverkocht kreeg). De Nederlandse producer veroverde in no time de hard technowereld en staat tegenwoordig wel elk weekend in een uitverkochte boite. Hij zal samen met Farrago een back to backset spelen.

Ook aanwezig is Nico Moreno. Hij stond deze zomer al op tal van Belgische festivals en wie er bij was weet dat hij met zijn energieke sets de hele zaal mee opzweept. Marlon Hoffstadt aka DJ Daddy Trance maakt zijn debuut voor de organisatie. Zoals de naam het al zegt draait hij vooral eurodance- en tranceschrijven, qua stijl in hetzelfde straatje als DJ HEARTSTRING.

Verder staan technokannonen à la Trym, Fatima Hajji, Parkerstrange en Novah op de rol.

Fans van de ietwat melodischere techno kunnen hun hart ophalen bij Kölsch, hoofdact van District 1. Ook Kevin De Vries, Artbat, Mind Against, Brina Knauss, Glowal en Axel Haube staan op de affiche.

Volledige lineup

Promo  van Extrema Noir 2023, in opdracht van Extrema Outdoor
© Extrema Outdoor

Tickets

Early bird tickets zijn jammer genoeg al sold out. Normale tickets zijn te koop aan €72.5, backstagetickets kosten je €152.5 en zoals steeds kan je voor beiden ook op TicketSwap terecht.

Kopfoto: © Sam Ramaekers

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête