Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Elad Magdasi

30/01/2018 / Sophie Daniels

Elad Magdasi dropt EP op Front Left Records

Elad Magdasi, de mede-oprichter van Front Left Records en man to watch in 2018, heeft een nieuwe EP uit.

De in Berlijn wonende Magdasi kwam een goede drie jaar geleden aan de oppervlakte piepen en heeft intussen releases uit op onder andere Anagram en zijn eigen Front Left Records. Dat laatste label heeft zijn naam trouwens van een bijzonder tafereel. Het brengt enkel muziek uit van producers die samen dansten in de linker voorhoek van een heel bijzondere Berlijnse club.

Aan het einde van vorige week bracht het label hun vierde release uit van Elad zelf, waarbij verslavende techno werd gecombineerd met verbluffende futuristische muziekvideo's. De titeltrack op de EP, 'Killer Hertz', is gebaseerd op het concept van een mysterieuze betonnen 'machine' die audiosignalen rond Berlijn schiet.

Zin om Elad Magdasi eens aan het werk te zien? Dat kan op Stygian's River. Je leest er hier alles over.

https://www.youtube.com/watch?v=yw5E_3YsvfU

Tracklist

Killer Hertz
Immortal
Reflections
Red Skies

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête