Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cycle Four

04/10/2017 / Sophie Daniels

Cycle Four geeft je donderdag weer een vrijdaggevoel

Dat er op donderdag niet veel te doen is in ons land, zal voor velen te betwisten zijn. Maar een een-tweetje tussen Farrago en Cellini verdient een absolute aanbeveling. Net als dat de aanvulling met OGENN hoogstaand is, overigens.

Het nieuwbakken concept Cycle Four koppelt hofstedelijke helden graag aan lokale dj's. Het staat voor unieke artiesten die muzikaal helemaal hun eigen ding kunnen doen, los van alle hypes en trends die er in de omgang zijn. Het muzikale staat echt wel torenhoog boven. Zo zal er ook niet altijd enkel techno op het menu staan.

Deze donderdag -5 oktober- vieren ze hun eerste editie, een traditie die maandelijks zal doorgaan in de Brusselse tempel Fuse. Voorproeven kan met OGENN's set.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête