Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

01/06/2016 / Sophie Daniels

BunkTEK & SILO slaan de handen in elkaar voor topfeest

Op 5 augustus 2016 slaan twee vaste waarden in het Vlaamse technolandschap de handen in elkaar voor wat een spetterend evenement belooft te worden. De mannen van BunkTEK en de Leuvense SILO nodigen je uit voor Silo x BunkTEK. Het feest start rond drie uur ’s middags en gaat door tot ongeveer 5 uur ’s morgens de volgende dag.

Er werden al enkele klinkende namen vrijgegeven. Zo strikten de organisatoren niemand minder dan Marcel Dettmann en de peetvader van de Duitse techno scene, Sven Väth. Beide namen zijn headliner van respectievelijk de dag- en de nachtsessie van het festival.Alsof dit nog niet genoeg was voegen ze nog een aantal namen toe aan het rooster. Overdag en in openlucht staat naast de muzikale begeleiding door Marcel Dettmann ook de Oekraïense Etapp Kyle gepland. Deze rijzende ster in de techno wereld verdiende zijn strepen onder andere met Klockworks 10, zijn debuutalbum op Ben Klocks gelijknamige label. Verwacht je aan een donkere trip door dromerige soundscapes en diepe baslijnen.Vril vervolledigt het dagschema met een van zijn opzwepende live acts. Zijn geladen beats zijn de perfecte opwarmer voor wat ons die nacht te wachten staat. Hij staat deze zomer op heel wat festivals en bracht al platen uit op Delsin, Giegling en Semantica.'s Avonds is er een verandering van scène en wordt het feest binnen verder gezet. We kondigden al aan dat Sven Väth onze beentjes in beweging zal houden die nacht en hoewel die zeker een avondvullend programma kan brengen, worden ook hier twee extra namen toegevoegd.

Met als eerste de Nederlandse Mattheis. Die ken je misschien van Prism2 dat mee de tracklist van Sven Väths The Sound of the 15th Season mocht kleuren. Hij heeft nog weinig bekendheid dus het zal voor velen een aangename kennismaking worden. De laatste naam in het rijtje houdt de organisatie momenteel nog voor zich. Alhoewel we al enkele kanshebbers hebben om het lijstje te vervolledigen, wachten we samen met jullie vol spanning op de uiteindelijke aankondiging.Wij hebben 5 augustus al met stip in onze agenda aangeduid en raden jullie ook aan dit zeker te doen. De ticketverkoop verloopt in verschillende golven, vroege vogels kunnen dus voordeel halen. Tickets vind je op de website, voor alle overige informatie kan je op de facebook pagina van het evenement terecht.