Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

02/08/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Win 5x2 tickets voor Silo x bunkTEK (5/8)

Deze vrijdag is het zover. Silo x bunkTEK slaan naar jaarlijkse gewoonte weer de handen in elkaar om de bunker in Glabbeek te laten daveren. Wil jij erbij zijn? Wij geven 5x2 Get In Early tickets weg!

Het feest gaat 5 augustus al van start vanaf 15.00 uur. Dit is een primeur voor Silo x bunkTEK. Leg dit langs de line-up en het lijkt alsof ze voor longer, better, faster, stronger gaan. We mogen wel zeggen dat er alléén maar toppers op het programma staan. Marcel Dettmann bijvoorbeeld. Op alle events die naam en faam hebben, staat ie de laatste tijd wel op de line-up. Tomorrowland, Into The Valley, Awakenings, en hij is ook een fervent dj in de Berlijnse parel Berghain. Moeten we nog meer zeggen?

Als we spreken over events met naam en faam in combinatie met toppers, dan is er natuurlijk nog een naam die van onze tong rolt: Sven Väth. Ook hij staat vrijdag paraat om jullie nog eens goed te laten dansen. Papa Sven draait al meer dan 30 jaar mee in de scene en dat merk je ook, hij kan er wat van. Wil je even opwarmen? Bekijk dan zeker zijn set van op Tomorrowland!Verder verschijnt ook Etapp Kyle: een rijzende ster in de techno scene, Vril (live): die je met zijn beats van je sokken gaat blazen, Border One: een Belgische telg met een zware ondertoon en Mattheis: een nog niet zo bekende noorderbuur die je je na afloop ongetwijfeld zal herinneren. Behalve al dit geweld, is er ook nog een secret guest... Wie dat zal zijn, is nog even afwachten!
 

Wij geven 5x2 Get In Early tickets weg! Mail naar hello@whathappens.be met als onderwerp #whathappensatsiloxbunkTEK en vertel ons waarom! Succes!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête