Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

22/11/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Mantra presents The Advent / Egbert LIVE (2/12)

Binnen een kleine twee weken is het weer van dat, er is feest in de Kompass Klub! (Al hoef je niet per sé tot dan te wachten, Materia wordt ook de moeite.) Op vrijdag 2 december is het de beurt aan Mantra om ons de binnenstad uit te lokken. Hiertoe gooien ze heel wat geweld in de strijd!

Afbeelding

Even voorstellen

De grootste naam op de affiche is technolegende The Advent. Al vroeg in de jaren '90 begonnen als duo, nu nog enkel bestaand uit Cisco Ferreira. Of de man het zelf nog weet is ons niet bekend, maar Resident Advisor leert ons dat een van zijn eerste producties gebeurd is bij het R&S-label in Gent, samen met CJ Bolland. En blijkbaar is hij nog niet klaar met zijn werk, zoals hij zelfs onlangs zei: "I've been doing this for quite a few years and I'm not going anywhere'."

Nog steeds staat The Advent garant voor een ruw en energetisch geluid, waarmee het publiek gebombardeerd wordt. Dit geluid heeft de grootste festivals en meest exquise clubs al tot extase gebracht, verwacht in de Kompass Klub niet minder dan dat.

Ook Egbert komt in de Kontrolekamer zijn kunnen tonen. Hij mag dan wel een gewone jongeman zijn, zijn warme, uptempo en energieke stijl is de Nederlandse technosensatie van dit moment. Sinds hij uit zijn Rotterdamse loft is weggeplukt door grootheden als Sven Väth, heeft hij onder meer het hoofdpodium van Awakenings afgesloten en over de hele wereld dansvloeren doen vollopen.

U vroeg om een voorbeeld van 'zijn kunnen'? Wild - oh wat is ie rechtuit bij het kiezen van titels - is vers van de pers en kan je in zijn set verwachten!

Voor deze toppers staan Gentse talenten Phil Monday (winnaar Extrema Outdoor Contest) en Nitron (medeoprichter van Mantra) geprogrammeerd om het publiek goed voor te bereiden op kletsen en smijten dat het een lieve lust is!

Wie even op adem moet komen, of gewoon graag eens wat anders hoort kan in de Karrosserie terecht, hier mag je kwaliteitsvolle deep house verwachten, u gebracht door Trulov.

De wedstrijd

- Hee, was dit geen wedstrijd?
- Nu je het zegt! Inderdaad!
- Nou?
- Wel; tag in reactie onder onze Facebookpost de vriend/vriendin/geslachtsloze persoon die je meewil, en hoop op een hand onschuldiger dan die van Paus Franciscus, die je strootje trekt!
- Hopelijk trekt hij mijn strootje! I'm in!

#WEDSTRIJD: Ga naar The Advent en EgbertLIVE op 2 december! Tag in reactie onder deze facebookpost de...

Posted by What Happens on Wednesday, November 23, 2016