Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

05/10/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Ik ga naar Extrema Noir en ik neem mee...

Op drie december vind je ons in de Ethias Arena in Hasselt voor het stevigere beukwerk. Extrema Noir palmt er die avond drie stages in en nodigt een hele hoop opkomende talenten uit de underground scene uit. Zo komt het nieuwbakken talent Abdulla Rashim, die pas nog furore maakte met Ocean Drive - een track op zijn eigenste Northern Electronics. Verder mogen we ons die avond verwachten aan duistere klanken van onder andere Gary Beck, Marcel Fengler, Emanuel Satie en ABSURD (live). Onlangs maakten ze hun volledige line-up bekend.

Wil jij graag op drie december ook lekker beuken op underground techno? It's your lucky day. Wij geven 3 duotickets weg, je kan dus nog iemand een plezier doen met een vroeg kerstcadeau! Dus da's gewoon gratis en voor niks van pure kwaliteit genieten.

Wat moet je doen? Mail naar hello@whathappens.be met als onderwerp #whathappensatextremanoir!

Foto door Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête