Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

Vacature: virtuele storyteller met gevoel voor techno

What Happens is gefascineerd door alles wat te maken heeft met elektronische klanken en ontstaan met het idee om onbekend talent in de kijker te zetten. We bieden een platform aan dat nieuwe releases, te ontdekken artiesten, lokaal talent, gevestigde waarden en hippe organisaties onderdak biedt in de vorm van hapklare artikels.

Vertaal je moeiteloos losse ideeën en input naar aanstekelijke social media berichten? Ben je thuis in de elektronische muziekwereld en sta je zot van dj-sets en festivals? Dan hebben wij misschien wel een leuke uitdaging voor jou klaarliggen.

Jij ...

x hebt een fascinatie voor alles wat met elektronische muziek te maken heeft
x communiceert helder en neutraal, maar met de nodige originaliteit
x kan je maandelijks enkele uren vrijmaken voor overleg
x schuimt graag feestjes en festivals af en weet dit om te vormen in creatieve posts
x kunt een social media strategie opmaken en nastreven

Concreet: we zoeken iemand die What Happens op social media vlak naar een hoger niveau tilt, dan hebben we het over Facebook en Instagram. Iemand die Instagram stories zo weet in te pakken dat het een echt verhaal wordt, op tijd en stond Facebook posts inplant en onze social media branding voor zich neemt. Maar vooral: iemand die zeer creatief uit de hoek kan komen.

Wij ...

x geven je de kans om de leukste feestjes en festivals af te schuimen (zowel nationaal als internationaal)
x laten je artistieke vrijheid de vrije loop
x zorgen 2 keer per jaar voor een teambuilding à la een avondje uit in de Fuse
x laten je kennismaken met de leukste mensen, artiesten en event promotors uit de scene

Kandidaat?

Je staat er uiteraard niet alleen voor en werkt nauw samen met een groep enthousiaste vrijwilligers. Kan je je helemaal vinden in bovenstaande? Stuur dan snel een mailtje naar hello@whathappens.be met je motivatie!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête