Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Olympic Pool Maintenance League

21/01/2022 / Sophie Daniels

VA - Tornado

Een heerlijke trip met bronstige house-invloeden, likken afrohouse en zwoele techno

Afgelopen maand bracht Natura Viva label een nieuwe compilatie uit met maar liefst 15 nummers. Het Italiaanse label startte in 2010 en brengt aan de lopende band releases uit. Sinds december schreven ze respectievelijk tien (!) uitgiftes op hun conto. 

Muzikaal voelt 'Tornado' als een tornado en toch blijft het heel vermakelijk. Een ambitieus project, waarop ze verschillende stijlen overbruggen, met artiesten uit alle hoeken van de wereld.

Er is een samenwerking met de Australische technoproducer Olympic Pool Maintenance League, tracks in samenwerking met allerlei producers uit de afrohouse-scene, maar ook losse techno parels en tracks die beïnvloed zijn door indie dance. Een heerlijke trip met bronstige house-invloeden, likken afrohouse en zwoele techno. 

Tracklist

 1. Bjørnson - The Darkside Of Acid
 2. Max Beat - Somnium
 3. DspaceD - The City
 4. NuVega - Amòn
 5. LEMF - The Tribe Part. I
 6. Mind the Gaap - Split Brain
 7. Montz - Insurgency
 8. nobrand - The Deam Of Time
 9. Olympic Pool Maintenance League - Pyramid Principle
 10. Pedro Sartori - Devil
 11. Prokhorov - Rave Spirit
 12. Samir - Maraba
 13. Sencity G - Anxiety
 14. Yaky - El Desierto
 15. Yose'mite - Present

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête