Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Skin On Skin bij AVA Festival 2022 voor Boiler Room

15/08/2022 / Dieter Holvoet

#trackvandeweek: Skin On Skin - Burn Dem Bridges

De tweede uit een hele reeks unreleased techno/drill fusies van de Australische producer

De Boiler Room van Skin On Skin is er zo eentje die al van het begin als legendarisch wordt beschouwd: na amper twee maand heeft de video al meer dan een half miljoen views. Het is een set die volledig bestaat uit eigen materiaal, waarvan het meeste unreleased. Zijn stijl is uniek: de Australische producer mixt techno met drill/grime/rap vocals.

Terwijl hij verder surft op de golf van succes die de video teweeg bracht brengt hij ondertussen één voor één die unreleased tracks uit. Na 'For Tha Shot', de eerste track die hij uitbracht begin juli, is het nu de beurt aan 'Burn Dem Bridges', een remix van de drill track 'Violent Siblings' door Sav'O x Horrid1.

Wij kunnen alvast niet wachten op de volgende track die hij beslist uit te brengen. Hieronder kan je luisteren naar de volledige set, of de track kopen op Bandcamp.

Kopfoto: © Boiler Room

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête