Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Indian Junglist

20/06/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

#trackvandeweek: Indian Junglist - Virtual Reality Pizzahotkey ExP

Enkele maanden terug kwam de Duitse artiest Indian Junglist met zijn eerste EP op het kwaliteitsvolle Suck Puck Records uit Oekraïne. Dit label uit Odessa releaste al platen van de gerenommeerde producers WE ROB RAVE, Alex Tune en de Belgen Tinkers en Audiotist. De artiest zelf is ook geen onbekende meer in de Belgische scene, aangezien de Duitse producer enkele jaren terug nog een plaat uitbracht via Ragga Terror Front.

'Virtual Reality Pizzahotkey ExP' is een titel waar me waar weinig van snappen en van het nummer nog minder. Een lange intro is deze plaat niet beschoren en zo wordt je meteen meegezogen in Indian Junglists chaotische wereld met schreeuwende minions on steroids. Het resultaat is een catchy ravecore track met breakcore-invloeden die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

Tracklist

1. Acid Shivers (clubmix)

2. Cora et Labora (clubmix) 

3. The Most Fake Happy (clubmix) 

4. Do You Still Love Me (Even When I Am Fat) 

5. Virtual Reality Pizzahotkey ExP 

6. Choose Your Character Wisely 

Kopfoto: © Indian Junglist

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête