Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Mall Grab

07/04/2022 / Sophie Daniels

Mall Grab - Metaphysical

Luid, chaotisch en euforisch

Mall Grab heeft een nieuwe single en bijbehorende video gedeeld, 'Metaphysical'.

De in Australië geboren, in Londen gevestigde producer heeft de track uitgebracht op zijn eigen label, Looking for Trouble, na het eerder uitgebrachte 'Spirit Wave'. "Dit nummer is een hommage aan de muziek in mijn geadopteerde geboorteplaats Londen. Ik schreef dit nummer in december 2021, net toen shows en clubs terugkwamen en ik eindelijk kon zien dat alle mensen (inclusief ikzelf) hun shit weer aan muziek verloren.", aldus Mall Grab.

'Metaphysical' is een typisch clubwapen en een masterclass in elektronisch eclecticisme van één van de meest veelzijdige producers van het moment. Het nummer barst van de rauwe emotie en kracht en combineert de kenmerkende Mall Grab-leads en baslijnen met bijtende breakbeats en intense drumprogrammering.

De video werd geregisseerd door Liam Oz, die eerder met artiesten als The Avalanches heeft gewerkt. De opnames vonden plaats in de stad in het donker, en laat Mall Grab en vrienden zien die op de fiets door de stad cruisen.

Tracklist

  1. Metaphysical 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête