Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Gerald VDH

11/06/2022 / Sophie Daniels

Gerald VDH - Snacks LP

Weense dj/producer herrijst met ambitieus debuutalbum

Hij is het mastermind achter de beruchte MEAT MARKET events in Wenen én labelbaas van het gelijknamige label MEAT Recordings. Maar eerlijk, Gerald VDH deed ook niet bij ons meteen een belletje rinkelen. 

Gerald VDH zit in de portefeuille van Blakksheep, het agency waar ook artiesten als Klaudia Gawlas, Mödern en Florian Meindl bij zitten. Hij zit al +10 jaar in de scene en trad overal ter wereld op, hoog tijd voor een stapje verder. En dat stapje verder vertaalt hij in zijn langverwachte debuutalbum 'Snacks'. 

Naast het leveren van enkele van zijn typische techno-knallers zoals 'Push' en 'Waste Of Good Cereal' en een breaky roller met 'Fever', heeft hij een aanzienlijk risico genomen door een volledig nieuwe kant te laten zijn van hem als producer. 'Wash Me' en 'Sail Away' zijn samenwerkingen met een Weense zangeres, die heel aannemelijk als popsongs kunnen worden omschreven. 

Met deze video kondigde hij z'n album aan.

Tracklist

  1. Fever 
  2. Push 
  3. Winning Streak 
  4. Wash Me (feat. Sebo) 
  5. Gay Dad 
  6. Waste Of Good Cereal 
  7. Sail Away (feat. Alex Lippmann) 
  8. Every Me 
  9. Fever (Projekt Gestalten Dramatization) 
  10. Winning Streak (Inhalt der Nacht Remix) 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête