Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Gareth Wild

06/11/2020 / Sophie Daniels

Gareth Wild viert debuutrelease voor het Londense FOLD

Naast club is FOLD nu ook label.

De Londense nachtclub FOLD heeft er sinds kort een nieuwe bezigheid bij en dat als label. Zo brachten ze op 2 november hun eerste volwaardige release uit door resident Gareth Wild, die op zijn beurt Roll Dann en Locked Groove uitnodigde om een paar nummers te remixen

Gareth Wild is naast resident in FOLD ook labelowner van het hippe EarToGround label. Zelf organiseert hij ook vaak evenementen in het Londense, zo was hij de eerste die Jonas Kopp een podium gaf in het Verenigd Koninkrijk.

En dat hij oog voor talent heeft, bewijst hij ook op zijn EarToGround label waar Gareth opkomende artiesten als Ness en Wrong Assessment en reeds gevestigde waarden als Dax J en Cleric een platform aanbiedt.

Beluister hieronder de eerste release van het FOLD label.

Tracklist

A1. Gareth Wild - Live Wire
A2. Gareth Wild - Live Wire ( Roll Dann Remix )
A3. Gareth Wild - DDS [Locked Groove]
AA1. Gareth Wild - Common Assault
AA2. Gareth Wild - Saturn Storm
AA3. Gareth Wild - Quadrant [Locked Groove]

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête