Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ostrich

08/03/2017 / Raisa Moureau

Ostrich palmt Boccaccio Halen in (11/3)

De Boccaccio in Halen was in de jaren '90 the place to be. Wie er ooit geweest is vond het waarschijnlijk memorabel, wie er nog nooit geweest is, wil hier waarschijnlijk snel verandering in brengen. Wel op 11 maart is je kans om de Bocaccio te (her)beleven! Ostrich strijkt neer in de Halense discotheek en ze brengen Linear Straight, J.Køps, Klaps en Ausis & Fitch mee.

Naar de Boccaccio in Halen, daar kwamen de mensen in de jaren '90 van ver naartoe. De beroemde én beruchte club vierde er in die tijd hoogtij. Benny Strauven, Jean Marie Pfaff en niet te vergeten Jean Pierre Van Rossem drukten hun stempel op de club. Door de jaren heen ging de club van de absolute top naar... de absolute flop met aan het einde C-B-Zar.

Maar zeg nu zelf feesten in de Boccaccio, dat blijft gewoon supervet. Dat moeten ook de organisatoren van Ostrich gedacht hebben. Ostrich wie? Ostrich is een concept van enkele Halense knapen dat een aantal jaren geleden van start ging. Ze organiseerden twee outdoor feestjes daar tussen de holle wegen aan 't brugske op de rut - als je van in de buurt bent, weet je vast wel waar we bedoelen. Tijdens eerdere edities zagen we er onder andere Tom Hades, Ortin Cam en Bons & Lawish.

En deze zaterdag is 't terug van dat! Maar dan wel in de Boccaccio in Halen voor hun eerste indoor editie. Dat het echt temenes gaat knallen, dat had je waarschijnlijk al kunnen aflezen uit de line-up. Linear Straight, Klaps, J.Køps - ja die mannen staan garant voor beukende technoplaten. Ausis en Fitch is vers bloed dat de avond zal openen. Hier al een setje van Linear Straight op de Elektronic Force podcast van Marco Bailey om in de mood te komen:Tickets kosten 6 euro voor middernacht - écht waar - en na 12 uur leg je 8 euro neer.