Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

09/03/2016 / Raisa Moureau

Over Tijd: wie, wat, waar, wanneer

OVER TIJD vindt dit weekend - 11, 12 en 13 maart - voor de eerste keer plaats op 5 verschillende locaties in Antwerpen. De Studio, Trix, Petrol, P I A F en Ampere zullen het decor worden van dit gloednieuwe, 3 dagen durende festival. Of het de moeite gaat zijn? Uhm, bekijk de line-up hieronder zelf maar eens eventjes.

Van deze line-up gaat het haar op onze armen recht omhoog staan en onze hartslag stijgt enkele hartslagen per minuut. Stuk voor stuk dj's die ons met hun klanken laten rillen van genot. Hoe kan het ook anders met namen als James Holden, Recondite, Bob Moses, Maayan Nidam, JoachimKong, Stavroz en Faisal.

Voor een luttele 55 ééneuromunten kan je jezelf een ALTIJD - ticket aanschaffen. Een vollédig weekend feesten, op álle locaties.

Over Tijd Line-up

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête