Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Elektronik Zoo, gemaakt door Marco Bailey

13/02/2023 / Sophie Daniels , Dieter Holvoet

Marco Bailey haalt Ida Engberg naar Elektronik Zoo

Samen met oa. Josh Wink en Nico Morano.

Marco Bailey trapt het festivalseizoen op gang en brengt de Zweedse Ida Engberg naar België. Ida Engberg maakte in 2007 furore met de megahit 'Disco Volante' en is sindsdien niet meer weg te slaan uit de elektronische scene. 

Ze begon haar carrière als achttienjarige in ‘The Spy Bar’ in Stockholm, één van Zwedens hipste clubs. Ronkende namen als Mister G., Sebastien Leger en Eric Prydz werkten al met haar samen. Ze maakt ook deel uit van de Drumcode-familie, waar manlief Adam Beyer met de plak zwaait.

In haar kielzog staat technoveteraan Josh Wink geboekt. De Amerikaanse producer werd bekend door zijn 'Higher State of Consciousness' die in 1995 uitkwam. De stijl van Wink, zoals hij zich ook noemt, is een combinatie van de housestijlen, acid en techno.

Daarnaast staat ook de founder van Elektronik Zoo op de affiche: Marco Bailey. Hij draaide al op de grootste festivals en events ter wereld en staat al jaren bekend als hét beste exportproduct van België. 

Artwork  van Elektronik Zoo, gemaakt door Marco Bailey
© Marco Bailey

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête
Kopfoto: © Marco Bailey