Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

17/03/2016 / Sophie Daniels

Labyrinth Club: welk feestje mag je zeker niet missen?

Limburg heeft sinds januari weer een volwaardige club meer op zijn palmares staan. Labyrinth Club, dat voordien zijn domicilie had in Antwerpen, heeft in Hasselt zijn gading gevonden. Hun concept: top-notch artiesten uitnodigen en de kans geven aan jong talent, iets waar Hasselt -naast de ingeburgerde Forty Five- wel nood aan had.

Wij hebben ons al tot tweemaal toe laten verleiden door hun line-up en dat zal in de toekomst nog wel vaker het geval zijn als je ziet wat er nog op het programma staat. Zowel gelouterde veteranen als jong en fris talent staan op het menu. Wij geven je alvast de niet te missen feestjes mee. Agenda in de aanslag, start!

Chris Liebing & Richie Hawtin | 24 maart | Event


Op 24 maart zakken twee van 's werelds meest invloedrijke grootmachten af naar de club in Hasselt. Ze stellen er samen hun PLAYdifferently concept voor, een project van Richie Hawtin waarbij het prototype van zijn nieuwe mixer wordt uitgetest. Onder andere Dubfire, Matrixxman, DJ Tennis en Joseph Capriati nemen deel aan dit verhaal. Tickets waren al op vier uur tijd de deur uit, maar geen zorgen, we zullen jullie ongetwijfeld alles vertellen over deze fantastische avond.


Recondite | 27 maart | Event


Een ideale avond om je verlengd weekend nog eens extra te vieren. Wij werden vorig jaar omver geblazen door zijn set op Dekmantel Festival en hebben hem sindsdien niet meer aan het werk gezien. Zijn tracks kietelen je trommelvliezen -op een fijne manier dan- en doen je smeken om meer. Wij zijn benieuwd of hij zijn prestatie op Dekmantel kan overtreffen! Zijn nieuwe Phalanx EP klinkt alvast zeer goed in de oren.


Gary Beck | 2 april | Event


Gary 'Video Siren' Beck staat op de eerste editie van Exhale, een nieuw concept van onze Belgische Nina Kraviz in wording Amélie Lens. Hij wordt gezien als één van de meest invloedrijke en innovatieve technoproducers van het moment en stond ondertussen al op de grootste events en festivals. Pure uitgelaten technoknallers zijn zijn handelsmerk. In z'n sets opereert hij op een zeldzaam hoog niveau wat wij als de absolute top beschouwen. Maak je borst maar nat!Tussen al deze goede feestjes door, staan ook Rhadoo, Superlounge, Charlotte de Witte, Nastia en Maceo Plex op de affiche. Tickets koop je beter op voorhand, want deze avonden zouden wel eens snel uitverkocht kunnen raken.