Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

25/04/2016 / Raisa Moureau

Hard gaan in Fuse met KNTXT (29/4)

KNTXT komt op 29 april alweer met een knappe line-up op de proppen. Nu, we zijn niet anders gewoon van het techno concept van Charlotte de Witte. Nog nooit stelde ze teleur met de avondjes die ze zo nu en dan host in de Fuse in Brussel.

Deze editie is er eentje met power, girlpower. Eerste dame in het rijtje is er eentje met ballen aan haar lijf, Paula Temple. Deze technogodin met Duitse roots bracht al heel wat straffe releases uit op het Belgische R&S Records. De techno die zij brengt is van het zwaardere kaliber, het industriële techno kaliber.

Paula Temple

Volgende in het rijtje is het Antwerpse technodjtopmodel Amelie Lens. 2016 is echt wel het jaar voor deze jongedame. Haar naam zie je tegenwoordig verschijnen op elke affiche, en terecht zo vinden we. De techno die zij in clubs laat weergalmen heeft een lekker vettige rauwe bass maar het melodische aspect gaat niet verloren. Een beetje horror met een blij karakter, dat is volgens ons de muziek van Amelie Lens.Charlotte de Witte mag het lijstje vrouwelijk schoon van de avond afsluiten. Ook zij heeft al meermaals onder haar verschillende aliassen bewezen dat ze heerlijke techno uit haar vingers kan toveren. Dat ze wat van feesten kent, brengt ze ook heel duidelijk naar voren met haar geesteskind KNTXT. Ze haalde onder andere Stephan Bodzin, Sam Paganini, Rebekah en The Advent al naar de Brusselse club Fuse.

[caption id="attachment_821" align="alignnone" width="1200"]Lightbox Revelation Lightbox Revelation[/caption]

Aan talent geen gebrek vrijdag de 29e. Ook Clouds zal de oversteek naar ons Belgenland maken om de meest smerige, duistere, harde techno in onze oren te proppen.Het gaat geen gewone avond worden die 29 april daar in de Fuse, het zwaar geschut wordt door elke dj naar boven getoverd. De Blaesstraat zal het geweten hebben, en onze voeten ook!