Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Zenevloed

11/05/2017 / Raisa Moureau

Exil x Zenevloed: potje beuken in de Panama in Amsterdam (13/5)

Een potje beuken in de Nederlandse hoofdstad?

De Amsterdamse organisatie Zenevloed en het collectief Exil uit de lichtstad Parijs hebben jullie gehoord. En daarvoor werken ze op 13 mei samen met getalenteerde artiesten die weten hoe ze een publiek een fantastische avond moeten bezorgen. Van experimenteel tot ruw en steeds met de nodige progressie en smaak brengen de dj’s Manni Dee, J. Tijn, Remco Beekwilder, Scry & Theophiluss ongetwijfeld een prachtfeest.

Even voorstellen:

Scry & Theophiluss - deze heren uit Frankrijk brengen techno met hypnotiserende ritmes en minimalistische sounds.

Manni Dee - de man uit Londen heeft in zijn sets invloeden van industrial, techno en broken beats en bracht al heel wat releases uit op Black Sun Records, Leyla Records en Perc Trax om er zomaar enkele op te noemen.

Eveneens uit de UK is J. Tijn - die graag het experimenteert met grime, dubstep en techno in zijn dj-sets én in zijn producties. Hij heeft stevige releases uit op Bedouin Records, In An Instant en Resin.

Remco Beekwilder - hij neemt je mee op een reis van deep techno over acid naar hardere krakers. Hij is ook producer en releasete al op labels als Self Reflektion, Binary Cells en Monnom Black. (Remco kwam trouwens laatst nog uit met een dikke plaat waar iedereen het over heeft.)

Live-act Vlaysin brengt ons zaterdag gedreven en intense techno met zijn modulaire en analoge synths. Het ziet er alleszins veelbelovend uit.

In the mood of sharing a jam again 10 minutes of live Techno Sorry for low quality sound HD audio & video podcast online soon Looking forward to Grenoble and Frankfurt this weekend

Posted by Vlaysin on Tuesday, May 2, 2017


Ken je Zenevloed al?

Zenevloed is een jonge, Nederlandse organisatie met een passie voor (industriële) techno, ambient en EBM. Deze knapen geven op hun events een plek aan onbezonnen talent + ze weten ook altijd enkele heerlijke headliners te strikken voor hun concept. Dat ze weten wat kwaliteit is, bewijzen ze met hun podcast. Wat je hierop mag verwachten? Dikke bangers à la de techno die bij RIMBU om je oren vliegt- oordeel vooral zelf.

Zin gekregen om te gaan? Hier kun je nog tickets kopen voor een schamele 12,50 euro. Dan kan dat treinticket naar A'dam er nog vanaf, toch?