Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
STYXX

21/03/2024 / Evelyne Vanherf

Een nieuw hoofdstuk in het verhaal van STYXX ontvouwt zich morgen in Fuse

Met Cloudy, Franck, Fenrick en Clara D!

Aether (/ˈiːθər/; Oudgrieks: Αἰθήρ) belichaamt schittering en de stralende uitgestrektheid van de hemel. In het rijk van de oude mythologie danst Aether als de personificatie van het licht, een hemelse fluisteraar van de bovenlucht. Geboren als één van de eerstgeboren natuurelementen en gesymboliseerd als het kosmische ei van de schepping. 

Terwijl hun boeiende sage zich ontvouwt, markeert vrijdag 22 maart de kalender. Van 23.00 tot 07.00 uur bundelen STYXX en Fuse hun krachten voor een editie met een hardere noot! Het team gaat voor een avond vol sturende bassen, krachtige beats, en vocale hoogtepunten van Cloudy, Franck, Fenrick en Clara D

STYXX
©

STYXX

CLARA D
©

CLARA D

Clara D

In het rijk van de moderne Olympus prijkt Clara D als een opkomend talent, een bedreven DJ en een creatieve producer. Deze artieste staat bekend om de veelzijdigheid van haar mixen en haar vermogen om inspiratie te putten uit een verscheidenheid aan creatieve bronnen. Ze neemt je graag mee op een genre-hoppende reis met haar opwindende sets, waar reguliere 4x4 techno samensmelt met de opzwepende beats van breakbeat. 

Cloudy

Cloudy is een 26-jarige nieuwkomer uit Duitsland, die haar muzikale reis begon in 2021. Ze is niet je typische STYXX-DJ, maar vermengt moeiteloos diverse elektronische genres zonder afbreuk te doen aan haar krachtige geluid. Eentje die je leidt door sturende bassen, harde klappen, emotionele momenten en vocalen. Haar liefde en passie voor muziek worden overgebracht op een manier die ervaren kan worden als hard en duister.

Fenrick
©

Fenrick

Fenrick

Betreed het rijk van Fenrick, een opkomend talent dat al indruk heeft gemaakt met een reeks van grote evenementen en een traject dat geen tekenen van vertraging kent. Naast DJ, creëert Fenrick zijn eigen tracks en put inspiratie uit een mystieke mix van artistieke invloeden. Van de energie van de UK garage scene tot de etherische trance van de jaren 90, zijn geluid combineert moeiteloos opgewekte techno met de onverbiddelijke drive van hard house.

Franck

In de mythische wereld van de muziek, heeft Franck, eerder bekend als Vigile, zich in de afgelopen jaren gevestigd als een vooraanstaande figuur in de elektro- en technoscene. Hij is de stuurman achter evenementenreeks en platenlabel Carouse, afkomstig uit het mystieke Schotland, en staat bekend om zijn krachtige technogeluid! Zijn debuut-EP-release bij het Londense label Childsplay zette hem goed op weg, met een primeur bij Mixmag en het winnen van DJ Mags Electro-release van de maand in hun tijdschrift. Luister hieronder naar zijn Boiler Room-set in Edingburgh en laat je betoveren door zijn muzikale kunsten!

Tickets

De eerste wave en tweede wave zijn al volledig uitverkocht, nog een laatste en derde wave is beschikbaar voor 16 euro per ticket.

Tickets STYXX
Kopfoto: ©

STYXX

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête