Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Hangar

22/02/2024 / Maxime Mach

Hangar en Solomun stappen opnieuw in het huwelijksbootje op 8 juni

De ceremonie zal plaatsvinden voor de iconische Triomfboog van het Jubelpark in Brussel.

Brussels ondernemerscollectief Hangar werd opgericht in 2018 door 3 jonge Brusselse vrienden en ondernemers en viert in 2024 al zijn 6-jarig bestaan. Hangar werd al snel aanschouwd als een vaste waarde in de elektronische muziekscene en staat - terecht - bekend voor hun spraakmakende evenementen op spectaculaire locaties, een combinatie van sterke, kwalitatieve line-ups en uitmuntende producties. 

Dit jaar is Hangar niet van plan het rustiger aan te doen, en maakt het zich op voor de derde editie van het tweedaagse Hangar Festival langs het Brusselse kanaal op 27 en 28 april en de tweede openluchtshow met Solomun voor de Triomfboog van het Brusselse Jubelpark op 8 juni. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Foto  van Hangar
© Hangar

De legendarische Solomun, een DJ en producer van Bosnisch-Duitse origine, komt ons dus verwennen met een exclusieve extended set op één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties van onze hoofdstad. Deze grote meneer staat bekend om zijn goed gevulde USB-stick, legendarische after-parties en een uithoudingsvermogen om jaloers op te zijn. Wie de eer krijgt om de DJ booth op te warmen wordt later aangekondigd. 

Tickets voor 'Hangar invites Solomun'

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 22 februari, om 18u stipt. Wie graag aanwezig is treuzelt best niet te lang: vorig jaar werden er in slechts enkele minuten tijd 10.000 tickets verkocht.

Shop nu
Kopfoto: © Hangar

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête