Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Abstract Division

04/04/2016 / Sophie Daniels

Abstract Division met track op Semantica Records

Een duo dat best wel rauwe, onsympathieke beukplaten naar voren brengt. Abstract Division wordt gevormd door Paul Boex en Dave Miller die met hun eigen ervaring kundig alle grenzen van techno aftasten.

In totaal hebben ze drie labels. Met Dynamic Reflection concentreren ze zich op dansvloertechno, voor clubs en festivals. The Nursery is om meer onbekend talent en zolderkamerproducertjes aan het licht te halen. Controverse is een tegendraads, diep en experimenteel label met muziek die niet direct in het technostraatje past. De Sluwe Vos maakte hen zelfs attent op een talent dat ze prompt uitnodigde voor een release op het label.

Deze week brachten ze hun langverwachte Concealment track uit op het beroemde Semantica Records, een bijdrage aan de Nonnative series. Will be out soon is het enige wat we meekrijgen. Het nummer is een echt clubnummer met een hele zooi aan gezandstrraalde techno. Een geslaagde productie, wij vinden het alvast fantastisch. Hieronder te beluisteren, en dat raden we jullie allemaal aan.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête