Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Lido x Pfert

10/04/2017 / Raisa Moureau

Lido x Pfert willen techno in Leuven op de kaart zetten (15/04)

Het zijn mooie woorden waarmee The Gods Planet vs Affin showcase wordt aangekondigd in Club Lido in Leuven en dat maakt ons nieuwsgierig. Club Lido bundelt op 15 april de krachten met Pfert events, een jong màar ambitieus concept dat zich focust op elektronische muziek. Hun doel? Een betere techno scene opbouwen in Leuven. "Bringing good music to good people" is hun slagzin en dat bewijzen ze met een showcase waar niet 1 maar 2 technolabels komen demonstreren waarvoor ze staan. Het zijn bovendien niet de minste namen die hierbij worden aangereikt.The Gods Planet is het gevolg van de samenwerking tussen de Italiaanse Claudio PRC en Ness. Samen richtten ze in 2010 het gelijknamige label op met releases zowel digitaal als op vinyl. Affin is een Duits label dat in 2007 werd opgericht door Joachim Spieth en in het verleden releases uitbracht van o.a. Keith carnal, Rebekah, Arnaud Le Texier, Reggy Van Oers en The Plant Worker.

De opwarming wordt verzorgd door Leuvens duo NGNDBRKS.  De afsluiting van de avond is voorzien voor Daesical, bekend van Technoid en recentelijk aangesloten bij Pfert Events.

De kans dat het aanstaande zaterdag zal daveren in Leuven is groot. De kans dat dit zal worden veroorzaakt door kwaliteitsvolle techno op een mooie locatie met een degelijk geluidssysteem begeleid van een mooi verzorgde lichtshow nog groter.

The Gods Planet vs Affin showcase is een eerste van vele events die nog zullen volgen. we kijken uit naar deze en zijn benieuwd naar de volgende. Goed bezig!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête